Onze voeding partners

Dineren in stijl

Als je niet alleen lekker maar ook nog eens met stijl wil eten, dan moet je extra uitpakken! Denk hierbij aan mooi servies en bijvoorbeeld echt tafellinnen om het eten tot een leuke ervaring om te toveren.

Lekker eten kopen in de supermarkt!

De meeste mensen denken dat je lekker eten van hoge kwaliteit alleen bij de slager en de groentenboer kunt kopen. De supermarkt heeft steeds vaker veel verse producten die minstens net zo lekker zijn als van de bakker of de visboer! Vooral Albert Heijn heeft vaak erg verse en lekkere producten in de schappen!

Geef je een dinnerparty?

Als je een dinnerparty gaat organiseren, moet je aan verschillende zaken denken zoals dieetwensen, allergieën van je gasten maar ook voldoende tafels en stoelen. Kijk op de website van Heman voor tafel verhuur.

Gezond water

Water is natuurlijk erg gezond en erg belangrijk voor ons lichaam. Maar hoe zorg je ervoor dat het kraanwater wat je binnenkrijgt ook kalkvrij is? Hiervoor kun je een watermachine aanschaffen. Die zorgt ervoor dat je water kalkvrij is!

Meermalige verpakkingen

Euro pool system is marktleider in meermalige verpakkingen voor de europese versketen

Kookworkshop

Naast het eten van een lekkere maaltijd, kan het koken ervan minstens evenveel voldoening geven. Ben je ge?nteresseerd in het volgen van een kookworkshop in Amsterdam ? Dan bevelen wij Eat Yout Heart Out van harte aan!

All You Can Eat Sushi

Het is al een tijd een hele rage: all you can eat sushi . Ook in Almere zie je steeds meer restaurants die zich richten op all you can eat sushi .