Op zoek naar het perfecte dessert voor een kinderverjaardag? Verras de kids met een originele afsluiter van het eten. Voor de echte zoetekauw is de keuze reuze, van ijs tot koekjes. Deze desserts leverden de leukste reacties op.

Mini Brownies

Omdat cones tegenwoordig zo gewoon geworden zijn. De mini brownies zijn perfect omdat je ze warm of gekoeld kunt serveren, afhankelijk van de hoeveel tijd die je hebt voordat je ze nodig hebt.

Eenhoorn Sundaes

Het eenhoorn thema is in. Waarom doe je hier niet iets mee? De kleuren zijn makkelijk te verwerken in een sundae ijsje. Er zijn ook varianten te vinden met lage calorieën, zodat je de kinderen toch een verantwoord dessert voorschotelt.

Kleurrijke macarons

Deze populaire Franse koekjes kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van kleuren en smaken en hebben een extra feestelijke verjaardag aantrekkingskracht – plus het is gemakkelijk om de suikerinname voor de jongere kinderen te controleren. Ze kunnen voor de beginnende bakker een beetje uitdagend zijn om te maken, er zijn online stap-voor-stap tutorial te vinden die je kunnen helpen. Als je geen zin hebt om ze zelf te maken, patisserieën in het hele land verkopen deze lekkernijen.

Gebakken Verjaardag Donuts

Wees niet verbaasd als deze met funfetti gevulde donuts een nieuwe verjaardagstraditie worden. Ze zijn eenvoudig te maken en super kleurrijk. Ze zijn ook perfect voor grotere groepen. Vergeet vooral het glazuur niet. Recepten zijn online te vinden.

Suikerkoekjes

Ze zijn perfect feestelijk voor elke verjaardagsdessert en een makkie om ta maken. Gebruik een heel assortiment hagelslag of discodip voor een kleurrijk effect. Er zijn vele variaties mogelijk.

Kindertaart

Een kindertaart is tegenwoordig in vele soorten en maten te verkrijgen. Vooral bij een specifiek thema is een kindertaart ideaal, omdat je het dessert van tevoren kant en klaar kunt bestellen bij je bakker.