Marine phytoplankton bevat omega-3 vetzuren die onmisbaar zijn voor ons lichaam. Vis en visolie bevatten diezelfde omega-3 vetzuren, waardoor het altijd noodzakelijk was om vis of visolie binnen te krijgen. Door de nieuwe superfood Marine Phytoplankton te nemen, is het overbodig om vis of visolie te nemen. Erg handig voor veganisten, vegetariers en mensen die niet zo gek zijn op vis. In dit artikel vertellen we je meer over de functies van Marine Phytoplankton.

Veel en direct energie

Phytoplankton bestaat uit nucleotiden. Het grote voordeel hiervan is dat eiwitten, suikers en vet niet eerst te hoeven worden omgezet in je lichaam, maar de cellen in je lichaam direct voeden met energie. Dit betekent dat je door het innemen van Phytoplankton direct energie krijgt. Hoe meer je inneemt, des te meer energie je krijgt.

Ondersteuning van het immuunsysteem

De nucleotiden in Phytoplankton helpen bij het bestrijden van verschillende lichamelijke ontstekingen. Door de versterking van je immuunsysteem krijgen bacterien, schimmels en virussen een veel minder grote kans om door te breken. Met Marine Phytoplankton heb je dus een kleinere kans om ziek te worden.

Beter geheugen

Marine Phytoplankton bestaat uit voedingsstoffen die een klier diep in je hersenen helpen bij het stimuleren van de productie van neurotransmitters. Phytoplankton zorgt ervoor dat je geheugen beter werkt en draagt bij aan geestelijke helderheid.

Stabiele bloedsuikerspiegel

Er zitten veel mineralen in Phytoplankton. Deze mineralen zorgen ervoor dat je mineralenvoorraad gestabiliseerd wordt en er sprake is van een gezonde bloedsuikerspiegel.

Beter uithoudingsvermogen

Chlorofyl zorgt ervoor dat je bloed meer zuurstof krijgt. Dit leidt er weer toe dat je spieren en spierweefsel veel brandstof krijgen. Zo krijg je meer uithoudingsvermogen en kun je bij fysieke inspanningen tot betere prestaties komen.

Gezonde huid, nagels en haar

Marine Phytoplankton bezit veel mineralen zoals zink en zwavel. Dit zijn mineralen die bijdragen aan gezonde nagels, haar en een gezonde huid.